Teams

Teams

Teams, een belangrijk onderdeel van hockey. Als je namelijk op hockey gaat zul je als eerst een club moeten vinden waar je lid van wordt. Zodra je lid bent van een club wordt je vervolgens in een team geplaatst. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je op zoek gaat naar een team? Om deze reden zullen we op deze pagina kort stilstaan bij de mogelijkheden als je op zoek gaat naar een team. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk aan de slag kunt gaan met het vinden van een geschikt team. Mocht je naar aanleiding hiervan nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen er graag voor dat je een thema vindt die goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen zodat je achteraf geen spijt zult hebben van het zoeken van een goed team.

Vrienden of competitief

Een van de belangrijkste beweegredenen voor het vinden van een team is om de vergelijking te maken of je voor een vriendenteam wilt gaan of juist echt competitief. Als je van competitie houdt en het maximale uit je wilt halen waarbij je tevens ook talent hebt, is het aan te raden om te kijken of je in de selectie kunt spelen. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor ga je met allemaal mensen spelen die hoog spelen waardoor je het maximale uit jezelf zult halen. Vind jij het leuker om op recreatieve basis te gaan hockeyen? Dan i s het weer aan te raden om voor een normaal elftal te gaan. Hierbij is het zelfs mogelijk om met vrienden in een vriendenteam te gaan zodat je zeker weet dat je optimaal kunt genieten met z’n allen. Het is dus afhankelijk van jouw persoonlijke doelen als het gaat om hockey om op basis hiervan te besluiten wat je gaat doen.

Proeflesje meedraaien

Als je op zoek gaat naar een nieuw team omdat je bijvoorbeeld bent verhuisd is dit enorm lastig om te bepalen of je een goede band hebt met een team. Om deze reden is het goed om vooraf te kijken of je een proefles kunt meedraaien. Door het meedraaien van een proefles krijg je een goed beeld van welke personen in het team zitten en/of deze bij jou als persoon aansluiten. Je wilt natuurlijk met plezier kunnen hockeyen en niet dat je door iedereen wordt afgezeken. Om deze reden is het altijd goed om van tevoren een proefles te maken. Door een proeflessen krijg je direct inzicht in het team.

MEER TE WETEN KOMEN

spelregels

Toernooien